Säljare sökes till Hitta.se

Säljare sökes till Hitta.se

Om dig

Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker! Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför en säljare till vårt uppdrag hitta.se. Du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett plus men inget krav. Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Vi erbjuder dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare i Lindmarkmedia och hitta.se tillväxt, där du kommer ha möjlighet att utvecklas. Lockas du av mediabranschen och vill vara en del av vår framgångssaga, då är det här rätt väg för dig!

 

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Sandra Eiremo på 070 – 380 70 02. Skicka din ansökan till sandra.eiremo@hitta.se.

 

Dina arbetsuppgifter

I din roll som säljare hos oss arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag. Du kommer att arbeta med nykunds-bearbetning och en befintlig kundstock, där du genom ett professionellt säljsamtal skapar relation med kunden och hittar kundens behov. Hitta.se har det företagen vill ha. Hitta.se har över 3,4 milj. sökningar i veckan. Vi har en bred produktportfölj som du arbetar med och ditt arbete är att hitta en bra lösning för kunden utefter deras behov. Vi har de verktyg du behöver för att lyckas som säljare. Du har kollegor och en säljchef som stöttar dig. Du använder bolagets CRM-system som grund i ditt arbete och arbetar självständigt. Rollen präglas av frihet under ansvar, vilket innebär att du själv tar ansvar för att nå dina mål och där du själv planerar dina dagar.