Fältsäljare

Fältsäljare

Vill du arbeta på ett expansivt företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Vi växer och söker nu ytterligare två fältsäljare till våra kontor i Jönköping/Kalmar/Halmstad. Är du en tävlingsmänniska som aldrig ger upp och som drivs av utmaningar? Är du även en person som sprider mycket energi? Då är det här tjänsten för dig!

Vill du arbeta med Sverige tredje största sajt?!

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen där du främst kommer att arbeta med B2B-försäljning där du prospekterar och bokar dina egna möten med kunder. Rollen innefattar att arbeta strategiskt med att utveckla befintliga kundrelationer men även att söka upp och bearbeta nya kunder.

Du kommer till exempel att:

Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Du har en förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt för att nå dina mål. Vi erbjuder nu dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare i våran tillväxt och där du kommer att ha möjlighet att få växa inom bolaget hos oss. Lockas du av mediabranschen och möjligheten att utvecklas som säljare är det här rätt väg för dig!

VI SÖKER DIG SOM

Är en sann tävlingsmänniska som älskar att ha kundkontakt. Du drivs av att sätta upp utmanande mål och resultat samt vågar tänka utanför boxen. Vidare har du en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Du fokuserar på målet och ger inte upp förrän arbetet är avslutat eller resultat är uppnådda.

För att passa in på hitta.se har du ett naturligt driv i dig och sprider energi till både kollegor och kunder. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och ser möjligheter istället för hinder.

ÖVRIG INFORMATION

Om Oss

LindMarkmedia är ett säljbolag med hög kompetens och lång erfarenhet inom business to business försäljning. Sen 2009 har vi jobbat inom media och marknadsföring med framgångsrika resultat. Vår styrka är digitala medier. Vi arbetar idag med starka varumärken både lokalt och på riksnivå. Vi åtar oss att sköta om hela och delar av våra kunders försäljningsprocesser.

Som säljbolag har vi en kompetensbas av personal med bred erfarenhet av företagsförsäljning, samt försäljningschefer som har mångåriga erfarenheter av att leda, utveckla och uppmuntra till de mycket goda resultat vi har gjort oss kända för. Vår uppgift är att vara en resurs åt företag som vill ha en effektiv och ständigt fokuserad försäljningsorganisation

Kontakt

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Sandra Eiremo på 070 – 380 70 02. Skicka din ansökan till sandra.eiremo@hitta.se.